Garantiordning

Murermester Johannes Kristensen er medlem af BYG (Dansk Byggeri).
Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

 

Dækker udgifter op til 100.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra for kunden, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG's Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum - som du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

 

Gælder ved alt arbejde

Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem - også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side - Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen! 

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 6.500 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger ca. 90.000 medarbejdere. Læs mere på http://www.danskbyggeri.dk/

Byg Garanti 2016

scroll up